Külotlu Çorap Forum Sitesi

TEMİZ

Haberler: Külotlu Çorap Forum Sitesi açılmıştır.

Rozella Frankrike Drakt CarmaLat Rozella England Drakt Danielle Rozella Spania Drakt Barn WHYFilom  (Okunma sayısı 12 defa)

JustineCar

daha çok
  • ***
  • Full Member
  • İleti: 139
  • Got nothing to tell about myself at all. Enjoying to be a part of corapkolik.com. I really hope I am useful at all
    • Profili Görüntüle
    • Spania Drakt Rebecca
Rozella Schalke 04 Drakt Rachelle
Rozella Atletico Madrid Drakt Marcelin Rozella Dortmund Drakt Clairxbv Lionel Messi, Luis Su rez og Neymar scoret alle på halvtid, mens Messi stemte med en annen og Rafinha la navnet sitt til Barcelona-scorearket i andre omgang i det som var en avgjørende triumf for katalonerne. Kampen hadde en festlig atmosfære og buet av fansen deres, vertene ga en livlig start med å ta kampen til Barcelona. Det skapte noen nervøse øyeblikk for Barcelona-linjen, men forlot også Leganes utrolig sårbare på kontringen, og det var akkurat slik Barcelona scoret åpneren sin. Det Tottenham Hotspurs Drakt startet med Rafinha, som spilte en ball inn i verdensrommet for Suarez på høyresiden, og uruguayanen ventet til akkurat det rette øyeblikket for å krysse for Messi på nærmeste stolpe.


Derfra var det en ren formalitet for argentineren, som hadde ballen bakerst i nettet før Leganes-målvakt Jon Ander Serantes selv kunne reagere. Mamadou Kone prøvde å gi Leganes et løft for å starte andre omgang, men testinnsatsen hans ble reddet av Marc-Andre ter Stegen. Barcelona hevdet deretter sin autoritet og snart var ledelsen 4-0 da Messi konverterte en straffe etter at Neymar var blitt brakt ned i området av Unai Bustinza. Med en firemålsledelse og en midtukekonkurranse mot Atletico Madrid truende, var det bare fornuftig for Luis Enrique å gjøre et par utskiftninger tidlig i andre halvdel, ettersom Suarez gjorde plass for Paco Alcacer, ble Rakitic erstattet av Arda Turan og til slutt Norge Drakt ble Iniesta byttet av for Denis Suarez.


Messi var imidlertid på, og han kom bare noen centimeter fra å få hat-tricket bare for å se en sviende venstrefot som slo av stolpen. Øyeblikk senere var det ingen tvil om en rakett fra Rafinha skulle gå inn eller ikke, da brasilianeren slapp løs en absolutt kule fra høyre side av området som gikk susende forbi Serantes for å gjøre det til en 5-0-kamp. Til sin ære, fortsatte Leganes å kjempe og fortjente fullstendig trøstens mål som kom 10 minutter fra tiden, da Gabriel vakkert utførte et frispark som krøllet seg over Barcelona-muren og forbi Ter Stegen for å fullføre scorelinjen 5-1. https://pabloski.com.es/PunBB/profile.php?id=5838
My blog post :: Juventus Drakt